RSS feed for C. Bella

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
  • Black Mirror: Smithereens

    Black Mirror: Smithereens

    ★★★½

    “You’re just too good to be true, can’t take my eyes off of you.”

    A perfect portrayal of survivor’s devastating grief, guilt, and loss tragically eats him alive and how he barely keeps his mind sane while trying so hard make peace with the past.

    It fucks me up that the second I finished Smithereens I went straight on Twitter to find out the different interpretations about the ending before I share what I thought about it on Letterboxd. Then...…

  • Ghost Writer

    Ghost Writer

    ★★★½

    SURPRISINGLY WITTY!

    Sebuah suguhan yang berada di luar ekspektasi. Nggak bisa berhenti ketawa karena ide lawakan out of the box yang kerap muncul di sepanjang film 😂 bagian diskusi ‘SBB’ di tembok sama mas hantu juga yaa Allah nggak kepikiran bisa dibuat selucu itu LOL

    Tek-tok komedinya jenius, chemistry antar pemainnya gila banget (Billy dan Darto terbaik sih hahaha), unsur horror-nya beneran nggak diduga-duga datangnya, dramanya pun nggak lebay dan nyentuh banget ending-nya, gue sempet nangis dong :”)) yhaaa walaupun…

Popular reviews

More
  • The Favourite

    The Favourite

    ★★★★

    Greed, lust, power, revenge, and a lot of wigs.

    Dark and wickedly funny, with knockout performances from all cast. The wide lens shots to capture long hallways and what’s going on around the characters are incredible. I just learned that the movie was entirely shot with natural lighting which is also astounding. Such a gorgeous cinematography.

    The fact that Nicholas Hoult has grown up so much since About a Boy while Rachel Weisz hasn’t aged a day fascinates me a…

  • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

    Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

    ★★

    Kemarin waktu aku nonton ini, aku nggak re-watch film pertamanya dulu jadi kepalaku pusing sendiri karena lupa tokoh A itu siapa terus dia ada masalah apa dengan tokoh B dan lain sebagainya. Jadi, bagi yang belum nonton, jangan lupa tonton ulang FB 1, yah. Agar isi kepala kalian nggak meledak seperti yang terjadi pada diriku ini. :(

    Sedih untuk bilang hal ini, tapi filmnya di bawah ekspektasi. Bukannya happy dan tersihir setelah nonton ini, aftertaste yang aku rasakan justru kesal…