Favorite films

  • Little Women
  • mother!
  • Whiplash
  • Little Men

Recent activity

All
  • Dune

    ★★★★★

  • A World Without

    ★★★

  • Gundala

    ★★★★

  • The Guilty

    ★★★½

Recent reviews

More
  • Dune

    Dune

    ★★★★★

    denis villeneuve never disappoints and also It's my first time watching in a cinema after so long time ago, a great choice.

  • A World Without

    A World Without

    ★★★

    This review may contain spoilers. I can handle the truth.

    "Will you marry us?" BGSTTTT

    intinya i really love the concept, bangga sih jujur sebenarnya dengan tema seperti ini di perfilman indonesia dan dengan sentuhan dystopian-nya. gabisa bilang bagus banget karna emang ada some parts yang yaa orang biasanya bilang "cheesy" but again, overall gue suka. and OH ALSO AHAHSDGHAH satu pikiran yang langsung terbesit di pikiran gue itu 'pesantren modern' dan juga yang bikin gue sedikit terasa ada yang kurang itu karena ketegangan dan emosi di menuju endingnya agak kurang *mikir kata kata yang pas apa, tapi intinya gitu*

Popular reviews

More
  • The Suicide Squad

    The Suicide Squad

    ★★★★

    NOMNOM

  • The Dig

    The Dig

    ★★★★★

    aaaaaa i highly recommend if you like a historical movie, and it's based on a true story. thankfully basil brown's unique contribution to archaeology has been recognised recent years. and i think this movie is dedicated to showing the basil's contribution that has become known in the last few years, and he really deserves it and should get this.