Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Italianamerican

  Italianamerican

  ★★★★½

  Tündéri doksi, többek között mert teljesen önazonos: meg se próbálja álcázni, hogy alig több Scorsese családi házivideójánál (miközben persze mégis sokkal több annál). És Catherine (néni) miatt. És Charlie (bá) sztorijai miatt. És mert az egész anélkül bájos, hogy igazán cuki akarna lenni. És mert a stáblista tartalmaz egy komplett ételreceptet. (10/9)

 • Amsterdamned

  Amsterdamned

  ★★★★

  A hosszú játékidő ellenére végig szórakoztató holland thriller, tulajdonképpen még az időhúzó mellékszálak is érdekesek, sőt, hozzátesznek a hangulathoz. Ami viszont a gyilkos személyét illeti, nagy csalódás, okosabb megfejtés illett volna ehhez a mozihoz. (John Carpenter sem lát problémát a hasonló megoldásokban, és vele sem értek egyet. Igaz, nem is íróként gondolunk rá elsősorban.) (10/8)

Popular reviews

More
 • Fanny and Alexander

  Fanny and Alexander

  ★★★★½

  Hogy Fanny miért van a címben (és kis túlzással a filmben), azt talán Ingmar se tudta, viszont a szép, de nehézkes, némi türelmet igénylő kezdést valóban egy remekmű követi. Eddig ez tetszett legjobban Bergmantól. Újranézés-gyanús (sorozatként). (10/9 - od)

 • The Town That Dreaded Sundown

  The Town That Dreaded Sundown

  ★★★½

  Meglepően igényesen kivitelezett proto-slasher bénácska humoros jelenetekkel. (10/7 - od)