Filmmagasinet

Filmmagasinet.no er den digitale videreutviklingen av Norges største filmblad.
På vår nettside finner du film- og serienyheter, anmeldelser, intervjuer og artikler.

Stories

Recent reviews

John Wick: Chapter 4

John Wick: Chapter 4

★★★★

John Wick. Baba Yaga. Leiemorderen på hevntokt. Vi har i løpet av tre filmer fått bli kjent med karakteren som har hevet listen over Keanu Reeves’ mest ikoniske roller etter Neo. Nå er den fjerde delen av historien om John Wick her, og den er den mest gale så langt, i ordets rette og mange betydninger. Dette er action som overgår alt annet, inkludert de tidligere filmene i serien.

John Wick: Chapter 4 er en renspikka actionfilm der vi igjen…

Women Talking

Women Talking

★★★★★

Kvinnene i den isolerte, religiøse Mennonitt-sekten har over mange år blitt dopa ned og voldtatt. De har våknet med blodige lakener og smerter og fått forklart at det har vært demoner eller hysteria. Kvinnelig galskap, med andre ord.

Men det var selvfølgelig noen av sektens menn som sto bak det. De dopet ned kvinnene ved å spraye dem med ku-narkose. Det høres groteskt ut, og det er det, men det er heldigvis filmatisert sånn at det ikke er en lidelse…

Infinity Pool

Infinity Pool

★★★★

En skrekkslagen mann står bundet til en påle og skriker gråtkvalt om nåde. Publikum stirrer i forventning. En ung gutt føres fram av politiet og gis en stor kniv. Gutten stikker mannen i magen. Blodet fosser. Gutten stikker inn kniven igjen, igjen og igjen. På tribunen sitter mannen trollbundet mens han ser seg selv dø.

Forfatteren James Foster (spilt av Alexander Skarsgård) og konen hans Em (spilt av Cleopatra Coleman) ferierer på et luksuriøst resort i det eksotiske landet Li…

Hun åpner sakte døra etter å ha hørt noen banke på. I gangen står en smilende fremmed i arbeidsoverall. Han sier huseieren har sendt ham for å sjekke varmeanlegget. Hun slipper ham inn, aner fred og ingen fare. Hun  peker ham i retning radiatoren og nynner i det hun går inn på kjøkkenet for å lage ham en kopp kaffe. Kort tid etterpå ligger hun ihjelkvelt på sengen.

I 1962 blir fire kvinner funnet drept i hjemmene sine i Boston-området.…

Liked reviews

A competently made, if somewhat generic WW2 pic. Jon Øigarden is the heart of the movie, with an unexpectedly vulnerable and earnest performance in the lead role. He saves the show whenever some of the other actors appear to be in a completely different movie (Major Sunde in particular).

venta bare heile filmen på at nordahl grieg sko dø sånn at han konne holda kjeft 😑

Gold Run

Gold Run

★★★

Altfor generisk. Musikken, det visuelle, så mye er så jævlig generisk. Norge er ett vakkert land med for en eller annen grunn så liker de ikke å vise det fram og velger istede å ha uskarpe bakgrunner i nesten hver eneste shot. 

Musikken høres ut som det kom ut av en trailer eller fra en royalty free nettside

Hadde litt håp når jeg hørte denne filmen skulle være litt komedisk fordi jeg forventa en film som skulle ta seg selv…