RSS feed for Godedi

Favorite films

Don’t forget to select your favorite films!

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Hamilton

  Hamilton

  ★★★★

  Mindblowing!
  Musiken i den här musikalen är i absoluta världsklass.
  Deras otroligt snabba melodier med skarp lyrics och med ett berättande som driver storyn framåt, är detta en musikal för alla. även en som kanske inte gillar musikaler i vanliga fall.
  Dock är det defenitivt en musikal, vilket jag känner måste sägas då det i princip är sång 99,9% av showen. Detta tar ett litet tag att vänja vid sig vid oavsett hur välgenomfört det är.
  Castingen är fenomenal och…

 • The World Is Not Enough

  The World Is Not Enough

  ★★★

  Ahh barndomens film film. Inte många filmer man sett så många gånger under samma period. (bortsett från Disney)

  För mig var detta Bond! Och alla andra Bondfilmer är bara billiga kopior.
  Men att se den igen efter all denna tid och med lite mer livserfarent och fler filmer i sitt bagage... Var något... Speciellt.
  Galet hur många pinsamma/corny repliker filmen har alltså. Också så sjukt många skämt som helt gick över huvudet på mitt 12åriga jag.

  Upplever filmen som väldigt rörig och platt. Men tack vare nostalgin och grym musik så blev det ändå en lyckad filmkväll.

Popular reviews

More
 • Paterson

  Paterson

  ★★★★½

  Ett poetiskt mästerverk.
  Den här filmen lär ha fått mängder av människor att somna eller att bli irriterade. Den är väldigt långsam och repedetiv. Men det är just det som är filmens brillians!

  Adam Driver gör en av de häftigaste roller jag sett på väldigt länge och kemin mellan hans karaktär och hans fru är bland det vackraste jag sett.
  Filmen fick mig också att börja se poesi på ett helt nytt sett.
  Rekomendera lätt att se den här filmen…

 • El Camino: A Breaking Bad Movie

  El Camino: A Breaking Bad Movie

  ★★★

  För min del var inte detta något jag efterfrågat att se och efter att nu ha sett den så känner jag typ likadant. Den har mycket av samma spännande uppbyggnad som jag gillade med Breaking Bad. Men med väldigt lite nytt den vill berätta blir allt som finns med väldigt utdraget och fylls i med återblickar man inte bryr sig om. Enda återblicken som gav en riktig "feel good" känsla är fikascenen med Walter him self.