Favorite films

  • Adaptation.
  • Full Metal Jacket
  • Fargo
  • Brazil

Recent activity

All
  • In the Absence of the Sun

    ★★★★

  • Ad Astra

    ★★★★

  • Sound of Metal

    ★★★★★

  • Cries and Whispers

    ★★★★

Recent reviews

More
  • Ad Astra

    Ad Astra

    ★★★★

    "He captured strange and distant worlds in greater detail than ever before. They were beautiful, magnificent... full of awe and wonder. But beneath their sublime surfaces... there was nothing. No love or hate. No light or dark. He could only see what was not there... and missed what was right in front of him."

    Ad Astra gives the most simplistic story but still serves a good plotline. It captured the loneliness in perfect detail, not too much but right in…

  • Dogtooth

    Dogtooth

    ★★★½

    I don't know whether to laugh or creeps out.

Popular reviews

More
  • Gundala

    Gundala

    ★★

    Yak, akhirnya baru nonton film ini setelah selalu nongol di home page disney+ (ini juga pertama kalinya review pake Bahasa Indonesia)

    Sebetulnya saya enjoy-enjoy aja nontonnya, tapi tapi tapi banyak juga dalam proses nonton film ini yang bikin kayak “kok gini” “loh sayang banget” dsb.

    Saya juga mau apresiasi film ini karena sudah mau step into the game (baca: film-film superhero). Di samping itu juga terdapat beberapa kritik saya terhadap film ini yang akan saya tulis dengan poin-poin sebagai berikut:…

  • Nimic

    Nimic

    ★★★½

    i can’t tell what this is actually about, but i did enjoy every damn second of it.