Favorite films

  • Rocco and His Brothers
  • Band of Brothers
  • Il Posto
  • Pickpocket

Recent activity

All
  • Boy Meets Girl

    ★★★½

  • Not Okay

    ★★★½

  • Charlotte and Her Boyfriend

    ★★

  • Mickey One

    ★★★★

Recent reviews

More

Popular reviews

More
  • Satan's Slaves 2: Communion

    Satan's Slaves 2: Communion

    ★★★

    etdah kenapasi second act fokusnya cuma nakut-nakutin doang, jumpscare sana sini sampe saya cape ngeliatin pocong mulu. takut kaga, yang ada malah saya ngantuk. padahal runtime-nya bisa banget dipake buat jelasin sedikit latar belakang cult yg uda di-reveal di first act. apakah ini karena baru introduction untuk film selanjutnya? idk. penyakit horror klise seperti karakter aduh-apaan-tuh-kok-serem-tapi-gw-kepo masi ada disini. ending-nya juga kurang nendang karena masih ninggalin beberapa plot holes.

    bagaimanapun juga, saya suka sama sinematografinya. Indonesia era 80an-nya kerasa sekali,…

  • The Batman

    The Batman

    ★★★★½

    "i never thought i’d feel fear like that again. i thought i’d mastered all that."

    such a moody film. a dark, gritty, crime thriller that is pulled straight out of a graphic novel. Matt Reeves made sure to make this feel different than anything we’ve seen before. far less action than Nolan, Snyder, and Burton’s takes on the characters and more of a character piece and a Fincher-esque tale. it’s much more of a noir film than the traditional action-heavy…